Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران از عصر 1400 ، رفتار محمد حسین کنعانی زادگان در صورت وقوع و صحت ادعا، به هیچ وجه جای دفاع ندارد. از محتوای وویس مشخص است که زمان آن به حضور تیم ملی ایران در قطر برای بازی مقدماتی جام جهانی مقابل سوریه در ۲۵ آبان برمی گردد، اینکه بازیکن تیم ملی پیش از بازی حساس مقدماتی جام جهانی به دنبال بی اخلاقی باشد، کاملا محکوم است و باید در خصوص او برخورد انضباطی صورت بگیرد، اما سوال این است که واقعا چرا بعد از ۷۶ روز یا ۴۲ روز درست در روز‌هایی که این پسر به تیم منتخب سال آسیا راه یافته، باید این فایل‌های صوتی منتشر شود؟

اگر این وویس‌ها ساختگی نباشد، محمدحسین کنعانی زادگان به عنوان یک ملی پوش نه شان و شخصیت تیم ملی را حفظ کرده و نه آبرو و حیثیت خودش را و قطعا باید تاوان این بد اخلاقی را بدهد، اما با کسانی که به قصد خراب کردن او، این وویس‌ها را منتشر کردند چه باید کرد؟ اتفاقی که برای رامین رضاییان افتاد را به یاد بیاورید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اتفاق تقریبا از همین جنس بود. ماجرای رامین رضاییان با شخصی که اصلا آبرو برایش مهم نبود و به دنبال معروفیت بود، باعث دعوت نشدن این بازیکن به تیم ملی شد و رضاییان کماکان جایی در تیم ملی ندارد. این درست که یک ملی پوش باید از خودش مراقبت کند تا در چنین تله‌هایی گرفتار نشود، اما باور کنید نام چنین حرکاتی افشاگری نیست. بیشتر پاپوش درست کردن و بی اخلاقی است.

در ماجرایی که یک طرف با بی اخلاقی طرف مقابل را به بی اخلاقی می‌کشاند، نمی‌شود حق را به کسی داد یا نامش را افشاگری گذاشت. بی شک هر انسانی در خلوت خود روابط و اتفاقاتی داشته که فاش شدنش آبروی او را به خطر می‌اندازد. پخش اینگونه محتوا‌های صوتی و تصویری و پرداختن و دامن زدن به آن باعث می‌شود تا بیشتر شاهد چنین اتفاقاتی باشیم. نزدیک شدن به یک بازیکن، مربی یا مدیر با هدف دیدن بی اخلاقی از او و مستند کردن این بی اخلاقی، هم کار کثیفی است و هم واقعا خطرناک است. اجازه ندهیم از فردا هر سواستفاده گری به قصد خراب کردن ملی پوشان به آن‌ها نزدیک شود و صدا و تصویرشان را ضبط کند تا اگر شد با این فایل‌ها دست به اخاذی بزند و اگر اخاذی اش به پول نرسید، با انتشار فایل‌ها آبروی آن‌ها را ببرد. پرونده سازی محکوم است، چه مشاور فدراسیون برای منتقدان پرونده سازی کند و چه یک شاخ مجازی برای یک ملی پوش جوان، هر دو کار به یک اندازه زشت و سیاه و کثیف است. از آن سوی ماجرا، چه کسی مسئول کنترل نظم و رفتار ملی پوشان است؟ وقتی فدراسیون ده‌ها همراه با کاروان تیم ملی اعزام می‌کند، مشخص است که دیگر توان کنترل اردوی تیم ملی را ندارد، باید آن همراهانی که بدون هیچ دلیل موجه با کاروان تیم‌های ملی اعزام شده اند را کنترل کند که گمان نکنیم همین کار هم انجام شود! متاسفانه یک حقیقت تلخ را نمی‌شود نادیده گرفت، با شرایطی که فوتبال کشورمان دارد، باز هم شاهد اتفاقات مشابه خواهیم بود! توضیح ضروری: این نوشته دفاع از محمدحسین کنعانی زادگان نیست و کاری که این بازیکن کرده (البته اگر وویس‌ها ساختگی نباشد) اصلا جای دفاع ندارد، اما پرسش اینجاست که وویس‌ها از ابتدا با چه هدفی ضبط شده بود؟ اخاذی یا آبرو ریزی؟ در پرونده رامین رضاییان این جنبه از جرم چندان جدی گرفته نشد، اما امیدواریم در پرونده کنعانی زادگان به موازات برخوردی که با این ملی پوش می‌شود، شاهد برخورد با کسانی که برای او پاپوش درست کردند هم باشیم.


بیوگرافی کنعانی زادگان


محمدحسین کنعانی‌زادگان (زادهٔ ۳ فروردین ۱۳۷۳ در بندر ماهشهر) بازیکن فوتبال اهل ایران است که برای باشگاه الاهلی قطر و تیم ملی ایران بازی می‌کند.

کنعانی‌زادگان در تیم‌های جوانان استقلال ماهشهر و جوانان پرسپولیس بازی کرده‌است. وی در نیم فصل ۱۳۹۰ به تیم اصلی پرسپولیس پیوست، سپس برای گذراندن خدمت سربازی به عضویت باشگاه ملوان درآمد. او پس از گذراندن خدمت سربازی، حضوری کوتاه و ناموفق در استقلال تهران داشت. بار دیگر در لیگ نوزدهم ایران به پرسپولیس پیوست و کم‌کم در طول دو فصل، پیشرفت بسیار بالایی کرد و به مدافع فیکس پرسپولیس و در پی آن تیم ملی ایران تبدیل شد.

وی همچنین سابقهٔ بازی در تیم ملی فوتبال نوجوانان ایران و تیم ملی فوتبال جوانان ایران را دارد. کنعانی‌زادگان نخستین بازی ملی خود را در یک بازی دوستانه در برابر ازبکستان در سال ۱۳۹۴ انجام داد. پرسپولیس او در ژانویهٔ ۲۰۱۲ به پرسپولیس پیوست. او تا پایان فصل ۱۴–۲۰۱۳ با این تیم قرارداد بست. اولین بازی او در این تیم در برابر فولاد خوزستان در هفتهٔ آخر لیگ برتر فوتبال ایران ۹۱–۱۳۹۰ بود. او سابقهٔ حضور در لیگ برتر آسیا ویژن زیر ۲۱ سال تهران را با تیم زیر ۲۱ سال پرسپولیس دارد.

قرضی به بیرامار او در اوت ۲۰۱۳ به تیم پرتغالی بیرامار پیوست. اما در آنجا به موفقیت خاصی دست نیافت و بدون انجام حتی یک بازی به ایران بازگشت.

قرض به ملوان پس از بیرامار، کنعانی در تابستان ۲۰۱۴ برای خدمت سربازی به مدت دو سال در تیم ملوان بندر انزلی پیوست. او نخستین گل خودش را برای ملوان در بازی مقابل استقلال تهران زد، که این بازی با نتیجه ۱–۱ تساوی به پایان رسید.

استقلال پس از پایان خدمت سربازی کنعانی‌زادگان، انتظار می‌رفت تا او به پرسپولیس بازگردد؛ اما او با مسئولان باشگاه پرسپولیس به توافق نرسید و به تیم رقیب، استقلال پیوست. او در استقلال حضور موفقی را نداشت و پس از انجام تنها دو بازی برای این تیم مصدوم شد و ادامهٔ فصل را از دست داد. او در پایان فصل در حالی‌که تنها دو بازی انجام داده بود از استقلال جدا شد.

سایپا کنعانی‌زادگان در فصل ۹۷–۱۳۹۶ برای سایپا بازی کرد.

ماشین‌سازی تبریز او در فصل ۹۸–۱۳۹۷ به ماشین‌سازی پیوست. در این فصل، او ۲۷ بازی انجام داد و یک گل زد.

عکس دختری که آبروی کنعانی زادگان را برد | خوشحالی دوست کنعانی زادگان از جنجال به راه افتاده7​

پرسپولیس

کنعانی‌زادگان با پرسپولیس در جولای ۲۰۲۰ در ۷ ژوئیهٔ ۲۰۱۹، کنعانی‌زادگان با قرارداد دو ساله به پرسپولیس بازگشت. کنعانی‌زادگان پس از چندین فصل ناموفق به ویژه در استقلال تهران و ماشین‌سازی تبریز، بار دیگر در لیگ نوزدهم ایران به پرسپولیس پیوست و کم‌کم در طول دو فصل، پیشرفت بسیار بالایی کرد و به مدافع فیکس پرسپولیس و در پی آن تیم ملی ایران تبدیل شد. او در این مدت از برترین بازیکنان دفاعی پرسپولیس و فوتبال ایران بوده‌است و با نمود نمایش‌های درخشانش، پیشنهادهای خارجی جدیدی گرفت. کنعانی‌زادگان بیشترین شمار بازی باشگاهی‌اش را نیز تا این دوره با پرسپولیس انجام داده و تا خرداد ۱۴۰۰، ۶۳ بار برای پرسپولیس به میدان رفته بود.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: کنعانی زادگان تیم ملی فوتبال پرسپولیس پیوست کنعانی زادگان تیم ملی ایران خدمت سربازی بی اخلاقی ملی پوش وویس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۹۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید محدودیت‌ها برای گردشگران پاکستانی در سفر به ایران

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد؛ پس از حمله ماه گذشته به یک اتوبوس مسافربری در مسیر کویته مرکز ایالت بلوچستان پاکستان به نقطه صفر مرزی با جمهوری اسلامی ایران در شهر «تفتان»، گزارش ها حاکی است محدودیت و قوانین سختی برای سفر زائران و گردشگران پاکستانی به ایران اعمال شده است.
براساس این گزارش درحال حاضر هیچ زائر یا گردشگر پاکستانی نمی تواند با شرکت‌های اتوبوس‌رانی خصوصی از مسیر «کویته» عازم ایران شود و دولت محلی با شرکت‌هایی که اقدام به حمل زائران و گردشگران کنند؛ برخورد قانونی می کند.
به گفته منابع خبری دولت محلی ایالت بلوچستان بار دیگر اعزام زائران و گردشگران پاکستانی به ایران تحت حفاظت شدید نیروهای ارتش این کشور را آغاز کرده است، اما به دلیل عدم ارائه برنامه دقیق در این زمینه مسافرانی که قصد سفر به ایران دارند وادار به اقامت یک الی دو هفته در شهر کویته می‌شوند.
زائران و گردشگران پاکستانی باید پس از رسیدن به شهر کویته مرکز ایالت بلوچستان برای دریافت بلیط اتوبوس هایی که تحت تدابیر شدید ارتش عازم مرز ایران می‌شوند؛ ثبت نام انجام دهند.
بنا بر اعلام رسانه های محلی بلوچستان پاکستان اعمال این محدودیت‌ها در چند روز گذشته تحصن و اعتراض شرکت‌های اتوبوس‌رانی خصوصی این ایالت را نیز درپی داشته است.
گفتنی است بسیاری از رهبران مذهبی پاکستان باتوجه به نزدیکی ایام محرم و اربعین حسینی که در آن ده‌ها هزار نفر از زائران پاکستانی عازم ایران و عتبات عالیات می‌شوند رسیدگی فوری مقامات دولت محلی و رفع محدودیت‌های سفر به ایران را خواستار شده‌اند.
ماه گذشته بر اثر حمله گروهی از افراد ناشناس به یک اتوبوس مسافربری در منطقه «نوشکی» در ایالت بلوچستان این کشور ۹ شهروند پاکستانی که عازم ایران بودند کشته شدند.
پس از این حمله تدابیر امنیتی ویژه در مسیر های منتهی به مناطق مرزی ایران و پاکستان اتخاذ شده است.
این درحالی است که سفر زائران و گردشگران پاکستانی به ایران از مسیر گذرگاه مرزی «ریمدان» در جنوب پاکستان هیچگونه محدودیتی ندارد؛ اما در یک ماه گذشته وقوع سیل در شهر «گوادر» و مناطق اطراف این گذرگاه مرزی به اختلال موقتی درعبور و مرور در گذرگاه مرزی «ریمدان» منجر شده است.

دیگر خبرها

  • کنایه سپاهانی ها به پرسپولیس با اشاره به ماجرای دانیال اسماعیلی فر و علیرضا بیرانوند
  • عکس| امید نورافکن پیش از ماجرای جنجالی علیه پرسپولیس
  • واکنش حجازی به ماجرای بازی پیکان و استقلال
  • ماجرای بدن رنجور سردار آزمون چیست؟
  • منصوری: توهین به هواداران در شان فوتبال ایران نیست/ پرسپولیس می‌تواند به صدر بازگردد
  • ربیع خواه: من از فوتبال شناور پرسپولیس لذت می‌برم/ گل محمدی جزو ۲ سرمربی برتر ایران است
  • گولسیانی و کنعانی‌زادگان بهترین مدافعان میانی لیگ برتر؟
  • تشدید محدودیت‌ها برای گردشگران پاکستانی در سفر به ایران
  • فریم به فریم با درگیری فیزیکی کاپیتان پرسپولیس و ستاره سپاهان (عکس)
  • سقوط اتوبوس به دره در شمال پاکستان با ۲۰ کشته (فیلم)